Dezvoltă-ți activitatea de gazdă

Discută despre modalități de a-ți extinde afacerea, inclusiv despre gestionarea calendarului, caracterul sezonier, conformitate și activitatea de co‑gazdă.

Etichetele forumului

Conversații

Murielle
@Emceee•Franța

taxele Airbnb

Selectează o reacție
Murielle
@Emceee•Franța

taxele Airbnb

Selectează o reacție
Tina
@Tina13965•Statele Unite ale Americii

Bună, comunitate Airbnb!

Dețin o unitate excelentă de închiriat pe termen scurt în Seattle, Washington, cu mobilier și obiecte de bucătărie frumoase. Am un scor de 4,9 stele pentru confortul și dotările pe care le ofer oaspeților. Din cauza altor evenimente din viața mea, am decis să nu mai ofer închiriere pe termen scurt și doresc să vând mobilierul. Dacă ești o gazdă nouă care dorește să își amenajeze locuința de pe Airbnb, poți obține mobilier de calitate la un preț bun.

Vă rog să mă contactați.

Selectează o reacție
Florencia
@Florencia234•Buenos Aires, Argentina

Bună ziua tuturor!

Locuiesc în Argentina și primesc banii într-un cont în pesos argentinieni. Unde nu am avut niciodată probleme, până acum.

Am primit un procent din plată, dar nu plata integrală pentru o ședere.

Selectează o reacție
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Rezervarea este pentru mai mult de 28 de nopți?

Selectează o reacție

Participă la conversație

Un forum în care gazdele din întreaga lume pot cere sfaturi, pot face schimb de sugestii și își pot dezvolta activitatea, totul într-un singur loc.

Mark
@Mark1322•Jewett, Texas

Încerc să aflu cum calculează Airbnb taxa de curățenie. 14. Prețul bun este totul, în comparație cu șederile de scurtă durată față de cele de lungă durată.

Selectează o reacție
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Poți adăuga 2 taxe de curățenie la un anunț, una pentru șederi de scurtă durată (maximum 2 nopți) și una pentru șederi mai lungi.

Taxa de curățenie trebuie să includă și taxa pentru gazdă de 15,5 %.

Selectează o reacție
Lenaick
@Lénaïck•Franța

Bună ziua, în prezent sunt gazdă persoană fizică și, întrucât acum am un număr SIRET, doresc să-mi actualizez profilul și să trec la statutul de gazdă profesionistă. Am activat funcția în „Instrumente pentru gazdele profesioniste”. Nu se întâmplă nimic, nu mi se afișează meniul „Informații despre companie”.

Ce trebuie să fac? Vă mulțumesc pentru ajutor.

Selectează o reacție
Membru

Bună ziua,

Suntem Perle d'Essaouira, o agenție de administrare a proprietăților cu sediul în Essaouira, specializată în gestionarea și asistența pentru închirierile de vacanță.

De asemenea, oferim serviciile noastre la distanță, în special pentru întreaga componentă digitală:

Selectează o reacție