Cafeneaua comunității

Intră în legătură cu alte gazde, împărtășește povești, bucură-te de conversații relaxate și sărbătorește reușitele!

Etichetele forumului

Conversații

Recomandate

Bhumika
@Bhumika•Toronto, Canada

Bună ziua tuturor,

V-ați dorit vreodată să aveți un spațiu în care să discutați despre situațiile unice care apar în timp ce găzduiți? Exact pentru asta există Cercul gazdelor.

👉Accesați bara laterală a Forumului Comunității, dați clic pe „Cercul gazdelor” și apăsați butonul „Înscrieți-vă” pentru a obține acces. Dacă nu apeși pe „Înscrie-te”, nu vei putea vedea conversațiile și nici nu vei putea participa la ele (sau poți, de asemenea, să dai clic aici pentru a accesa Cercul de gazde).

Notă: discuțiile din acest spațiu nu vor apărea în rezultatele căutărilor pe internet!

Vino alături de noi!

Cu stimă,

Bhumika

Rob
@Robin4•Mount Barker, Australia

Aceasta este o conversație pe care am inițiat-o aici, pe CC, acum câțiva ani. Recent, am avut contact cu un artist australian de renume în cadrul Festivalului de Arte de la Adelaide și asta m-a făcut să mă întorc la această postare veche... Pe cine ți-ar plăcea să găzduiești?

Dacă ai avea ocazia, pe cine de pe această planetă ți-ar plăcea cel mai mult să găzduiești... și de ce?

Voi da startul spunând că, în cazul meu, ar fi Scott Neeson!

Scott a emigrat împreună cu părinții săi din Scoția în Australia în 1964, când avea 5 ani. S-au mutat aici, în Australia de Sud, și s-au stabilit în suburbia Elizabeth a orașului Adelaide, la aproximativ 30 de minute de locul în care locuiesc eu.

După încercarea sa nereușită de a merge la școală, Scott s-a alăturat rețelei de cinematografe Clifford Theatres, livrând pelicule cinematografice către diferitele cinematografe Clifford din oraș. A urcat pe scara ierarhică a industriei cinematografice de aici, din Australia, până în punctul în care a devenit șeful departamentului de distribuție al Twentieth Century Fox în Australia în 1986. A fost atras la Twentieth Century Fox în SUA și s-a mutat acolo în 1993 ca vicepreședinte de marketing și, în cele din urmă, a ajuns președinte al Twentieth Century Fox.

În 2003, a fost recrutat pentru a deveni președintele Sony Entertainment și, între schimbarea funcțiilor, a mers în vacanță la Phnom Penh, în Cambodgia.

În cadrul călătoriilor sale, s-a întâmplat să ajungă la groapa de gunoi a orașului și a fost șocat de sutele de copii de numai 4 ani care scotoceau după orice puteau găsi pentru a-și ține familiile în viață.

A plecat din Cambodgia și și-a preluat funcția la Sony, dar a fost mereu bântuit de gândul acelor copii de la groapa de gunoi din Phnom Penh, așa că, după 3 luni, a vândut tot ce avea în Los Angeles, s-a mutat în Cambodgia și a înființat Cambodia Childrens Fund, care acum asigură educația a peste 2.000 de copii și oferă sprijin pentru 20.000 de familii.

Cine face așa ceva........ refuză cea mai puternică poziție din industria globală de divertisment și se dedică pe sine și viața sa celor defavorizați.

Scott are acum 67 de ani și este întruchiparea omului care mi-ar fi plăcut să fiu și, dacă aș avea această ocazie, mi-ar plăcea să stau de vorbă o seară sau două cu Scott și să aflu ce l-a făcut să fie o persoană atât de minunată!

Salutări......Rob

Till & Jutta
@Till•Stuttgart, Germania

O parte a actualizării de toamnă curente sunt hărțile pe care vă puteți vedea propriile călătorii, precum și pe cele ale prietenilor voștri. Acolo puteți vedea imediat cât de mult le-a plăcut unitatea de cazare și cum au evaluat-o:

Ați aruncat deja o privire și ați descoperit ceva interesant?

Către Connections: https://www.airbnb.de/users/profile/connections-map

Cadian
@Cadinic•Anglia, Regatul Unit

Apartament cu 2 paturi în @Southampton. O mulțime de articole disponibile: 2 paturi duble, lenjerie de pat premium, televizor, seturi de bucătărie, oale, farfurii, tigăi

Selectează o reacție
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brazilia

Dacă ai pomenit de cafea, ai un aliat în mine.

Selectează o reacție
Bhumika
@Bhumika•Toronto, Canada

Bună ziua tuturor,

V-ați dorit vreodată să aveți un spațiu în care să discutați despre situațiile unice care apar în timp ce găzduiți? Exact pentru asta există Cercul gazdelor.

👉Accesați bara laterală a Forumului Comunității, dați clic pe „Cercul gazdelor” și apăsați butonul „Înscrieți-vă” pentru a obține acces. Dacă nu apeși pe „Înscrie-te”, nu vei putea vedea conversațiile și nici nu vei putea participa la ele (sau poți, de asemenea, să dai clic aici pentru a accesa Cercul de gazde).

Selectează o reacție
Dom
@MrNiceGuy•Hoboken, New Jersey

Mă bag! 🙌🏼🫡❤️

Selectează o reacție
Laëtitia
@LétiziaS2025•Carcassonne, Franța

Într-adevăr, îi încurajăm pe gazde să se alăture cercului gazdelor și să participe la acesta; învățăm multe împreună.

Aștept cu nerăbdare să facem schimb de idei 😉

Selectează o reacție

Participă la conversație

Un forum în care gazdele din întreaga lume pot cere sfaturi, pot face schimb de sugestii și își pot dezvolta activitatea, totul într-un singur loc.

Membru

Bună ziua tuturor! Am venit aici pentru a vă împărtăși experiența mea recentă în calitate de Super-gazdă Airbnb de 2 ani. Acum vreo 3 săptămâni, am avut un oaspete care mi-a inundat locuința în timpul șederii sale. Am documentat totul (cu marcaje de oră și dată) și am trimis documentele către Airbnb. Am cheltuit peste 7.000 USD pentru repararea locuinței (cu facturi/chitanțe verificate), iar Airbnb nu a luat nicio măsură în legătură cu cererea mea de despăgubire începând cu 24.09.2023. Acum am întârziat cu plata ratei la creditul ipotecar, deoarece mi-am cheltuit cea mai mare parte a economiilor pentru a repara locuința după ce oaspetele a inundat-o și, chiar și după ce am comunicat acest lucru către 2 manageri diferiți, tot nu am primit niciun răspuns cu privire la cererea mea de despăgubire. Dacă vă aflați într-o situație în care s-au produs daune, NU plătiți imediat pentru repararea daunelor (dacă este posibil). Obțineți o estimare, blocați zilele respective și depuneți o cerere de despăgubire pentru daune și pentru imposibilitatea de a folosi locuința. Nu fiți ca mine, pentru că acum s-ar putea să-mi pierd casa luna aceasta din cauza faptului că nu am banii pentru plata creditului ipotecar. Și toate acestea pentru că un oaspete mi-a inundat locuința, iar Airbnb nu a făcut nimic pentru a soluționa problema banilor pe care i-am cheltuit SAU a zilelor pe care le-am pierdut în timpul reparațiilor. Voi posta despre acest lucru și pe platformele mele de socializare, astfel încât oamenii să știe că Airbnb oferă foarte puțină protecție sau chiar deloc într-o activitate cu probabilitate ridicată de producere a daunelor. Am analizat VRBO și s-ar putea să-mi mut activitatea pe acea platformă, dacă reușesc să-mi dau seama cum să-mi păstrez locuința, desigur.

Selectează o reacție
Domenico
@Domenico407•Saronno, Italia

Bună ziua, sunt Dome, gazdă în Saronno a unei garsoniere de 2 ani.

Sunt gazdă și am un loc de muncă care îmi ocupă multe ore.

Am acceptat rezervări directe de la persoane cu recenzii bune pe platformă pentru a crește numărul de șederi.

Selectează o reacție
Ann Monika
@Ann_Monika0•Lombardia, Italia

Bună, , la fel și eu! 😊

-calendar

- disponibilitate

Selectează o reacție