Bună ziua tuturor! Aceasta este prima mea experiență ca gazdă. V-aș fi recunoscător pentru orice recomandare, idee, sugestie sau sfat pe care mi le-ați putea oferi.
La început de drum ca gazdă
Începe-ți aventura de gazdă cu sugestii și sfaturi pentru primele rezervări și primii oaspeți.
Conversații
Recomandate
Bună ziua tuturor,
Sunt Laëtitia, Super-gazdă Airbnb de 14 ani anul acesta. 😃 Îi primim pe oaspeți în locuința noastră, ca o familie, într-un sat din sud-vestul Franței. 🇫🇷🍇🌞🏡🏰
Sunt pasionat de artă și de călătorii, dar și de gastronomie și de fotbal. Da, da! ⚽️ Haide, Les Verts! 💚💚💚
De cinci ani, îmi dedic timpul liber conducerii comunității de gazde Airbnb din departamentul meu din sud-vest, unde sunt lider de comunitate, în calitate de voluntar.
Dacă nu ați avut încă ocazia să participați la una dintre întâlnirile gazdelor din comunitatea voastră locală, vă încurajez să o faceți. Este o experiență minunată de schimb de informații și o modalitate excelentă de a cunoaște alte gazde din zona voastră. (Informațiile utile sunt afișate pe paginile clubului)
Ori de câte ori este posibil, ofer aici câteva recomandări, pe baza experienței mele și a pasiunilor mele.
Aștept cu nerăbdare să aflu mai multe despre tine și să continuăm să ne sprijinim reciproc.
Acum este rândul tău. Spune-ne:
Cine sunteți?
Unde sunteți, gazde? 🇫🇷🇧🇷🇮🇹
Care sunt subiectele tale preferate?
Cum te putem ajuta?
Ne vedem foarte curând 😃
P.S.: Îți împărtășesc puțin din arta mea 🎨
Bună ziua tuturor, este minunat să mă întorc aici și să avem un spațiu nou în care să putem interacționa cu toții :-)
Salutări tuturor din Roma :-D
Bună ziua,
Administrez o locuință în Reims și caut în prezent o persoană de încredere care să poată presta servicii de curățenie.
Cine m-ar putea ajuta în această căutare?
Bună, este cineva în Armenia?
Bună! Sunt nouă, tocmai mi-am publicat anunțul și mă întrebam cum se procedează pentru a putea încasa și adăuga costurile de curățenie care uneori se percep pe Airbnb. Se face separat? Sau trebuie să facă parte din costul inițial pe care îl stabilești ca preț? Vă mulțumesc foarte mult pentru îndrumare!
Poți adăuga taxe de curățenie, taxe pentru animale de companie și taxe pentru oaspeți suplimentari pe Airbnb, acolo unde îți setezi prețul, disponibilitatea și altele.
Bună, Caterina 💞Mă bucur că mi-ai spus despre ce te frământă. Eu am adăugat o taxă de curățenie de 60 de euro, cazare suplimentară pentru oaspeți după 2 persoane 24 de euro, câinii sunt bineveniți cu 25 de euro, maximum 2 câini. Cel puțin pentru mine a funcționat, deoarece casa mea este destul de mare și consider, de asemenea, că se poate percepe într-adevăr o taxă suplimentară pentru curățenie. Fac o comparație: dacă aș angaja o persoană pentru curățenie, s-ar putea să nu obțin acest serviciu la prețul menționat în anunț, dacă o persoană din afară ar face aceeași muncă. Cel puțin la mine a funcționat și nu cred că ar fi afectat rezervările. Sunt gazdă în Finlanda. A fost minunat să aflu despre situația ta.💞Toate cele bune și adaugă taxa de curățenie.🤗Cu stimă, Tuija
Participă la conversație
Un forum în care gazdele din întreaga lume pot cere sfaturi, pot face schimb de sugestii și își pot dezvolta activitatea, totul într-un singur loc.
Bună, sunt nou pe Airbnb.
Am văzut recent o postare referitoare la modificările privind copiii sub 12 ani și modul în care sunt menționați... Poate cineva să mă ajute să găsesc postarea? Mulțumesc.
Să fie acesta cel pe care îl cauți?!
Bună, administrez 2 locuințe Airbnb în Angus, Scoția. Caut ajutor pentru unele activități de curățenie pe care nu le pot face singură. Poate cineva să-mi recomande persoane care fac curățenie în zonă sau poate o co-gazdă cu care să ne putem ajuta reciproc la curățenie? Mulțumesc, Rhona