Bună! Poți te rog să-mi spui cum pot solicita un manager de cont Airbnb dedicat care să mă ajute să-mi gestionez anunțurile și să-mi ofere asistență?
Optimizează-ți anunțul
Primește sfaturi despre configurarea anunțului și organizarea spațiului tău, inclusiv cu privire la fotografii, descrieri, dotări, întreținere și Regulile casei.
Conversații
Recomandate
Sunt Toby din Accra, Ghana.
Cu siguranță vreau să-mi îmbunătățesc anunțul și să obțin mai multe informații de la gazde cu experiență.
În acest moment, cea mai mare preocupare a mea este să obțin cât mai multe rezervări și să-mi fac anunțul să iasă în evidență, asigurându-mă în același timp că oaspeții au o experiență fără probleme.
Nu ezitați să-mi spuneți ce pot face pentru a-mi îmbunătăți anunțul.
Iată linkul către anunț: airbnb.com/h/edencourt
Bună! Sunt gazdă de câțiva ani și, de obicei, am un sezon aglomerat în Tucson când vremea se răcorește, dar sezonul acesta a început groaznic și nu primesc NICIO rezervare. Așa că m-am gândit să vă prezint anunțul meu și să cer feedback/idei din partea comunității.
Linkul către proprietate este aici...
airbnb.com/h/tucson-adobe
Mulțumesc
Darryl
Bună, comunitate!
Aceasta este într-adevăr o provocare. Continui să iau legătura cu echipa de asistență pentru Super-gazde în legătură cu această problemă.
Când caut orașul în care se află locuința mea, apartamentul apare sub acesta, fiind afișat orașul vecin.
Apartamentul meu are autorizație de închiriere în scop turistic până în 2027, dar site-ul nu-mi permite să rezerv apartamentul pentru mai puțin de 10 zile. Ce trebuie să fac?
Bună, ,
Ai verificat în setările tale dacă există vreo prevedere cu privire la șederile minime? Acest articol explică modul în care poți 👉️ Seta numărul minim și maxim de nopți pentru anunțul tău, ceea ce ar putea fi de ajutor.
Anunță-ne dacă acest lucru te ajută să ajungi la miezul problemei sau dacă ai nevoie de mai multe sfaturi!
Bună. Mă poate ajuta cineva, vă rog? Un oaspete mi-a lăsat o recenzie de 1 stea. (Prima recenzie care nu este de 5 stele din 45 de recenzii.) Practic, o răzbunare pentru o cerere de despăgubire pentru daune. Airbnb nu a eliminat-o... doar a refuzat, fără niciun motiv. Poate cineva să-mi spună, vă rog, ce să fac în legătură cu asta? Aș dori ca această primă recenzie de 1 stea să fie eliminată. Mulțumesc.
, pentru ca Airbnb să ia în considerare ștergerea unei recenzii din motive de represalii, este important să demonstrați că aceasta a fost o reacție directă la perceperea unei taxe sau la responsabilizarea oaspetelui pentru daune.
Echipa de asistență Airbnb analizează faptele și cronologia evenimentelor. Prin urmare, îți sugerez să urmezi acești pași:
1. Organizați cronologia faptelor, adunați datele și orele exacte ale: check-out-ului oaspetelui; deschiderii cererii de despăgubire pentru daune în AirCover/Centrul de soluționare; publicării evaluării de 1 stea.
Trebuie să faci contestație, insistând asupra noțiunii de „recenzie represivă” (retaliatory review) și prezentând cronologia (cererea de despăgubire făcută înainte de recenzia sa). Acesta este, a priori, motivul oficial de anulare conform regulamentului.
Pe de altă parte, dacă primești un al doilea refuz, este mai complicat...
Exact asta mi se întâmplă: chiar consiliera de la serviciul de asistență mi-a spus să depun cererea de despăgubire. Când i-am spus că prefer să aștept până la sfârșitul perioadei de evaluare pentru a evita o recenzie răuvoitoare, ea m-a asigurat că aceste evaluări sunt eliminate.
A trecut mai mult de o lună de când durează această situație, în ciuda faptului că le-am cerut să asculte din nou înregistrarea telefonică care dovedește că nu am făcut decât să urmez instrucțiunile echipei de asistență. Sunt foarte supărată.
Participă la conversație
Un forum în care gazdele din întreaga lume pot cere sfaturi, pot face schimb de sugestii și își pot dezvolta activitatea, totul într-un singur loc.
Bună seara,
Tocmai am primit un avertisment de la Airbnb, deoarece am primit o recenzie de 3 stele de la un oaspete. Și că s-ar putea să fi menționat informații neadevărate în anunțul meu.
Aș dori să clarific imediat acest lucru;
Am primit și eu deja o evaluare de 4 stele - „Vezi ce poți îmbunătăți” și asta chiar dacă 4 stele înseamnă „foarte bine”.. Totul este automatizat
Bună ziua, @Danielle402
.
Sunt de acord cu @Emilie1 și vă informez că gazdele care au un comentariu de 4*, adică „foarte bine”, primesc exact același e-mail automat. Și asta este foarte descurajant!
Dacă am fi avut vreodată vreo îndoială, singura evaluare acceptabilă pentru Airbnb este într-adevăr scorul de 5*. Orice scor mai mic duce la acest avertisment.
Bună ziua tuturor,
Sper că cineva de aici a trecut printr-o situație similară și îmi poate oferi câteva sfaturi.
Am cumpărat recent o cabană, în august, și mi-am creat anunțul Airbnb la scurt timp după ce am intrat în posesia ei. La aproximativ cinci zile după ce anunțul a fost publicat, am primit o notificare de eliminare în așteptare, în care se preciza că proprietatea mea era considerată un anunț duplicat.
Bună, @Guillaume1214
.
Îmi pot imagina frustrarea ta! Nu am auzit niciodată de un anunț despre care s-a stabilit că nu este duplicat, care a putut fi înregistrat din nou și apoi a fost suspendat din nou!!
Voi semnala câțiva manageri ai comunității pentru a vedea dacă te pot ajuta în situația ta și, cel puțin, pentru a obține reexaminarea ei de către echipa corectă. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca
Sper că această problemă se va rezolva rapid, Guillaume🤞
Joëlle
Sunt Toby din Accra, Ghana.
Cu siguranță vreau să-mi îmbunătățesc anunțul și să obțin mai multe informații de la gazde cu experiență.
În acest moment, cea mai mare preocupare a mea este să obțin cât mai multe rezervări și să-mi fac anunțul să iasă în evidență, asigurându-mă în același timp că oaspeții au o experiență fără probleme.
Nu ezitați să-mi spuneți ce pot face pentru a-mi îmbunătăți anunțul.
Mă bucur să te cunosc.
Ar fi cel mai bine să nu postezi parola ta Wi-Fi sau o captură de ecran cu Netflix.
Bună, Toby.
Arată minunat, dar pare regizat și făcut cu inteligență artificială. Îmi pare rău dacă mă înșel. Câteva lucruri: de ce nu fac oamenii fotografii cu draperiile trase, cu încăperea inundată de lumină și cu televizorul oprit?
Locuința ta este descrisă ca având 3 dormitoare, 3,5 băi, dar în prezentarea ta scrie: 2 dormitoare, 2,5 băi, și te repeți. Fă-o mai scurtă. M-am plictisit cam pe la jumătate și am renunțat să mai citesc.