Optimizează-ți anunțul

Primește sfaturi despre configurarea anunțului și organizarea spațiului tău, inclusiv cu privire la fotografii, descrieri, dotări, întreținere și Regulile casei.

Etichetele forumului

Conversații

Recomandate

Toby
@EdenStayz•Regatul Unit

Sunt Toby din Accra, Ghana.

Cu siguranță vreau să-mi îmbunătățesc anunțul și să obțin mai multe informații de la gazde cu experiență.

În acest moment, cea mai mare preocupare a mea este
să obțin cât mai multe rezervări și să-mi fac anunțul să iasă în evidență, asigurându-mă în același timp că oaspeții au o experiență fără probleme.

Nu ezitați să-mi spuneți ce pot face pentru a-mi îmbunătăți anunțul.

Iată linkul către anunț: airbnb.com/h/edencourt

Darryl
@Darryl97•Santa Fe, New Mexico

Bună! Sunt gazdă de câțiva ani și, de obicei, am un sezon aglomerat în Tucson când vremea se răcorește, dar sezonul acesta a început groaznic și nu primesc NICIO rezervare. Așa că m-am gândit să vă prezint anunțul meu și să cer feedback/idei din partea comunității.

Linkul către proprietate este aici...

airbnb.com/h/tucson-adobe

Mulțumesc

Darryl

Luis Angel
@LuisAngel•Canada

Bună! Poți te rog să-mi spui cum pot solicita un manager de cont Airbnb dedicat care să mă ajute să-mi gestionez anunțurile și să-mi ofere asistență?

Selectează o reacție
Mark
@Mark6458•Montclair, New Jersey

Bună, comunitate!

Aceasta este într-adevăr o provocare. Continui să iau legătura cu echipa de asistență pentru Super-gazde în legătură cu această problemă.

Când caut orașul în care se află locuința mea, apartamentul apare sub acesta, fiind afișat orașul vecin.

Selectează o reacție
Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, Spania

Apartamentul meu are autorizație de închiriere în scop turistic până în 2027, dar site-ul nu-mi permite să rezerv apartamentul pentru mai puțin de 10 zile. Ce trebuie să fac?

Selectează o reacție
Emilie
@Emilie01•Londra, Regatul Unit

Bună, ,

Ai verificat în setările tale dacă există vreo prevedere cu privire la șederile minime? Acest articol explică modul în care poți 👉️ Seta numărul minim și maxim de nopți pentru anunțul tău, ceea ce ar putea fi de ajutor.

Anunță-ne dacă acest lucru te ajută să ajungi la miezul problemei sau dacă ai nevoie de mai multe sfaturi!

Selectează o reacție
Frankie
@Frankie144•Los Angeles, California

Bună. Mă poate ajuta cineva, vă rog? Un oaspete mi-a lăsat o recenzie de 1 stea. (Prima recenzie care nu este de 5 stele din 45 de recenzii.) Practic, o răzbunare pentru o cerere de despăgubire pentru daune. Airbnb nu a eliminat-o... doar a refuzat, fără niciun motiv. Poate cineva să-mi spună, vă rog, ce să fac în legătură cu asta? Aș dori ca această primă recenzie de 1 stea să fie eliminată. Mulțumesc.

Selectează o reacție
Roseli
@RoseliMazzarello•São Paulo, Brazilia

, pentru ca Airbnb să ia în considerare ștergerea unei recenzii din motive de represalii, este important să demonstrați că aceasta a fost o reacție directă la perceperea unei taxe sau la responsabilizarea oaspetelui pentru daune.

Echipa de asistență Airbnb analizează faptele și cronologia evenimentelor. Prin urmare, îți sugerez să urmezi acești pași:

1. Organizați cronologia faptelor, adunați datele și orele exacte ale: check-out-ului oaspetelui; deschiderii cererii de despăgubire pentru daune în AirCover/Centrul de soluționare; publicării evaluării de 1 stea.

Selectează o reacție
Odile
@Odile007•Bordeaux, Franța

Trebuie să faci contestație, insistând asupra noțiunii de „recenzie represivă” (
retaliatory review) și prezentând cronologia (cererea de despăgubire făcută înainte de recenzia sa). Acesta este, a priori, motivul oficial de anulare conform regulamentului.

Pe de altă parte, dacă primești un al doilea refuz, este mai complicat...

Exact asta mi se întâmplă: chiar consiliera de la serviciul de asistență mi-a spus să depun cererea de despăgubire. Când i-am spus că prefer să aștept până la sfârșitul perioadei de evaluare pentru a evita o recenzie răuvoitoare, ea m-a asigurat că aceste evaluări sunt eliminate.

A trecut mai mult de o lună de când durează această situație, în ciuda faptului că le-am cerut să asculte din nou înregistrarea telefonică care dovedește că nu am făcut decât să urmez instrucțiunile echipei de asistență. Sunt foarte supărată.

Selectează o reacție

Participă la conversație

Un forum în care gazdele din întreaga lume pot cere sfaturi, pot face schimb de sugestii și își pot dezvolta activitatea, totul într-un singur loc.

Daniëlle
@Danielle402•Țările de Jos

Bună seara,

Tocmai am primit un avertisment de la Airbnb, deoarece am primit o recenzie de 3 stele de la un oaspete. Și că s-ar putea să fi menționat informații neadevărate în anunțul meu.

Aș dori să clarific imediat acest lucru;

Selectează o reacție
Natascha Und Christian
@Natascha_M•Biberwier, Austria

Am primit și eu deja o evaluare de 4 stele - „Vezi ce poți îmbunătăți” și asta chiar dacă 4 stele înseamnă „foarte bine”.. Totul este automatizat

Selectează o reacție
Joëlle
@Joelle•Cannes, Franța

Bună ziua, @Danielle402
.
Sunt de acord cu @Emilie1 și vă informez că gazdele care au un comentariu de 4*, adică „foarte bine”, primesc exact același e-mail automat. Și asta este foarte descurajant!

Dacă am fi avut vreodată vreo îndoială, singura evaluare acceptabilă pentru Airbnb este într-adevăr scorul de 5*. Orice scor mai mic duce la acest avertisment.

Selectează o reacție
Guillaume
@Guillaume1214•Ottawa, Canada

Bună ziua tuturor,

Sper că cineva de aici a trecut printr-o situație similară și îmi poate oferi câteva sfaturi.

Am cumpărat recent o cabană, în august, și mi-am creat anunțul Airbnb la scurt timp după ce am intrat în posesia ei. La aproximativ cinci zile după ce anunțul a fost publicat, am primit o notificare de eliminare în așteptare, în care se preciza că proprietatea mea era considerată un anunț duplicat.

Selectează o reacție
Joëlle
@Joelle•Cannes, Franța

Bună, @Guillaume1214
.
Îmi pot imagina frustrarea ta! Nu am auzit niciodată de un anunț despre care s-a stabilit că nu este duplicat, care a putut fi înregistrat din nou și apoi a fost suspendat din nou!!

Voi semnala câțiva manageri ai comunității pentru a vedea dacă te pot ajuta în situația ta și, cel puțin, pentru a obține reexaminarea ei de către echipa corectă. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca

Sper că această problemă se va rezolva rapid, Guillaume🤞
Joëlle

Selectează o reacție
Toby
@EdenStayz•Regatul Unit

Sunt Toby din Accra, Ghana.

Cu siguranță vreau să-mi îmbunătățesc anunțul și să obțin mai multe informații de la gazde cu experiență.

În acest moment, cea mai mare preocupare a mea este
să obțin cât mai multe rezervări și să-mi fac anunțul să iasă în evidență, asigurându-mă în același timp că oaspeții au o experiență fără probleme.

Nu ezitați să-mi spuneți ce pot face pentru a-mi îmbunătăți anunțul.

Selectează o reacție
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japonia

Mă bucur să te cunosc.

Ar fi cel mai bine să nu postezi parola ta Wi-Fi sau o captură de ecran cu Netflix.

Selectează o reacție
Susan
@Susan6573•Regatul Unit

Bună, Toby.

Arată minunat, dar pare regizat și făcut cu inteligență artificială. Îmi pare rău dacă mă înșel. Câteva lucruri: de ce nu fac oamenii fotografii cu draperiile trase, cu încăperea inundată de lumină și cu televizorul oprit?

Locuința ta este descrisă ca având 3 dormitoare, 3,5 băi, dar în prezentarea ta scrie: 2 dormitoare, 2,5 băi, și te repeți. Fă-o mai scurtă. M-am plictisit cam pe la jumătate și am renunțat să mai citesc.

Selectează o reacție