Cum să oferi ospitalitate fantastică

Împărtășește cele mai bune practici pentru ospitalitate excepțională, inclusiv mesaje, experiența oaspeților și recenzii.

Etichetele forumului

Conversații

Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

Bună ziua tuturor 👋

Am impresia că, în prezent, o locuință curată, bine amplasată și conformă cu anunțul... a devenit aproape minimul așteptat.

Ceea ce face cu adevărat diferența pare să se întâmple din ce în ce mai mult în altă parte:

comunicarea, anticiparea, receptivitatea, atenția acordată călătorului și modul de gestionare a situațiilor neprevăzute.

Selectează o reacție
Tuija
@Tuija2•Finlanda

ii

Selectează o reacție
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brazilia

În Brazilia, încercarea de a face check-in mai devreme și check-out mai târziu a devenit la modă. Dacă nu permiteți acest lucru, devine motiv pentru o notă de 3.

Selectează o reacție
Ryan
@Ryan4504•San Diego, California

Am un chiriaș care trece un cablu de încărcare pentru vehicule electrice prin fereastra bucătăriei pentru a-și încărca mașina Tesla. Cum reglementez acest lucru?

Selectează o reacție
Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albania

Bună ziua tuturor! 👋

Sunt o gazdă nouă din Tirana, Albania, și mi-ar plăcea să intru în legătură cu gazde mai experimentate și să primesc feedback sincer.

Am început să găzduiesc în urmă cu aproximativ 45 de zile și, în prezent, administrez mai multe apartamente situate în apropierea Aeroportului Internațional Tirana. Apartamentele sunt concepute în principal pentru șederi de scurtă durată, pentru călătorii care au zboruri de la aeroport, pentru cupluri, familii și pentru oaspeți care vizitează Albania.

Selectează o reacție
Julio
@juliocramirez•Ciudad de México, Mexic

Există oaspeți care au făcut rezervări la mine și, din motive independente de voința mea, nu ajung sau nu intră în locuință. Problema este că scriu recenzii cu rea-intenție și din frustrare. Cred că, dacă nu folosesc unitatea de cazare, nu ar trebui să scrie recenzii, deoarece le fac rău gazdelor.

Selectează o reacție
Juan Barros
@Juanbarros•Medellín, Columbia

Bună, . În acest caz, poți solicita în mod justificat Airbnb, prin intermediul serviciului de asistență, să șteargă recenzia respectivă, deoarece nu respectă prevederile regulilor.

Cu stimă,

Juan

Selectează o reacție

Participă la conversație

Un forum în care gazdele din întreaga lume pot cere sfaturi, pot face schimb de sugestii și își pot dezvolta activitatea, totul într-un singur loc.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Franța

Bună ziua, comunitate!

Sunt gazdă Super-gazdă din 2013 și mă confrunt cu o situație absurdă cu serviciul de asistență pentru clienți.

Faptele: În urma plecării anticipate a unei călătoare (Véronique) miercuri, 30 septembrie (pentru 3 nopți neocupate), echipa de asistență a efectuat o rambursare de 300 €.

Selectează o reacție
Helen
@Helsi247•Bristol, Regatul Unit

Ai fost de acord ca oaspetele să plece mai devreme, modificându-i datele, astfel încât să aibă dreptul la o rambursare în afara politicii tale de anulare?

Dacă da, atunci ai dreptate, datele ar fi trebuit să fie deblocate.

De ce a decis oaspetele să plece mai devreme?

Selectează o reacție
Rosa María
@Rosa_MarIA2601•Spania

Bună ziua! Mi-am ascuns temporar anunțul, dar acum că l-am reactivat, nu pot vedea istoricul rezervărilor. În secțiunea ASTĂZI nu mai apare opțiunea TOATE REZERVĂRILE MELE. Cum pot rezolva această problemă?

Cu stimă,

Selectează o reacție
Federico
@Federico1439•Roma, Italia

Sunt o co-gazdă experimentată, cu o experiență solidă în gestionarea primirii și a îngrijirii oaspeților. Doresc să te sprijin în gestionarea operațională a apartamentelor tale, în special pentru:

• Check-in cu prezență fizică și primire: primire, predarea cheilor și explicații detaliate despre locuință și cartier

• Check-out și inspecție: gestionarea plecărilor, verificarea stării imobilului și a conținutului acestuia înainte de pregătirea pentru următorul oaspete.

• Flexibilitate și disponibilitate: gestionarea întârzierilor oaspeților și asistență în caz de urgență pe durata șederii.

• Comunicarea cu echipa de curățenie: coordonare rapidă pentru a ne asigura că proprietatea este întotdeauna impecabilă între un oaspete și altul.

Lucrez în Roma (ideal în centrul Romei)

Selectează o reacție