Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

O locuință impecabilă mai este suficientă pentru a obține 5⭐️?

Bună ziua tuturor 👋

Am impresia că, în prezent, o locuință curată, bine amplasată și conformă cu anunțul... a devenit aproape minimul așteptat.

Ceea ce face cu adevărat diferența pare să se întâmple din ce în ce mai mult în altă parte:

comunicarea, anticiparea, receptivitatea, atenția acordată călătorului și modul de gestionare a situațiilor neprevăzute.

Așadar, întrebarea reală este:

Pentru voi, cele 5 ⭐️ se obțin mai ales datorită locuinței... sau datorită experienței create în jurul acesteia?

Și dacă ar trebui să alegeți un singur element care transformă un sejur de la „foarte bun” la „excelent”, care ar fi acesta?

Sunt curios să vă citesc opiniile, pentru că cred că nu avem cu toții aceeași viziune în această privință.

14 răspunsuri11 ore în urmă
Selectează o reacție

Spațiul oficial al Airbnb pentru gazde

Cere sfaturi, fă schimb de sugestii și sărbătorește reușitele, totul într-un singur loc.

14 răspunsuri

Tuija
@Tuija2•Finlanda

ii

1 răspuns6 ore în urmă
Selectează o reacție
Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

Mi-ar plăcea să-ți aflu părerea: în opinia ta, ce anume face cu adevărat diferența astăzi, astfel încât un călător să acorde 5⭐, dincolo de curățenia locuinței?

5 ore în urmă
Selectează o reacție
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brazilia

În Brazilia, încercarea de a face check-in mai devreme și check-out mai târziu a devenit la modă. Dacă nu permiteți acest lucru, devine motiv pentru o notă de 3.

3 răspunsuri10 ore în urmă
Selectează o reacție
Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

Mulțumesc, Geraldo, este foarte interesant, deoarece arată și cât de mult pot varia așteptările în funcție de piețe și de obiceiurile călătorilor.

Dar exemplul dvs. ridică o întrebare reală: unde trageți personal limita între a oferi o ospitalitate excelentă și a evita ca anumite servicii suplimentare să fie considerate ca fiind datorate în mod automat?

Aș fi curios să aflu părerea dvs. despre acest lucru, în special în ceea ce privește check-in-ul mai devreme și check-out-ul mai târziu.

2 răspunsuri10 ore în urmă
Selectează o reacție
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brazilia

La proprietatea mea am încetat să mai accept, fără teama de represalii în recenzii. De fiecare dată când primesc o rezervare, trimit un mesaj în care întreb dacă oaspetele a luat în considerare orele de check-in și check-out, orele zborurilor de sosire și de plecare. Dacă are nevoie de mai mult timp în proprietate, să rezerve deja încă o noapte la sosire sau la plecare, astfel încât să aibă o călătorie mai confortabilă, fără grabă, fără stres. Și am renunțat la ideea de a percepe o sumă suplimentară pentru check-in-ul anticipat sau check-out-ul târziu. Chiar și pentru că suma mică percepută în plus nu merită, ar ocupa încă o noapte.

1 răspuns7 ore în urmă
Selectează o reacție
Clara/CB
@ClaraCB116•Pensacola, Florida

ASTA este marea întrebare și ai pus-o perfect. Pentru diferiți oaspeți este posibil să fie diferit, dar bănuiesc că, în general, așteptările sunt acum mai mari decât cele pe care majoritatea gazdelor le au în vedere. Un loc curat, așa cum îl văd în fotografii, este o necesitate... APOI, la sosire, începe cu adevărat experiența oaspeților... iar o comunicare care nu este ușoară, perfect de înțeles și primitoare este esențială... atunci când oaspeții se simt cu adevărat bineveniți și când apare o situație de orice fel... dacă gazdele fac întotdeauna un pas înapoi și încearcă să se pună în locul oaspeților, asta va schimba totul. Să nu faci cu adevărat presupuneri și să nu judeci este dificil, dar este o combinație câștigătoare, după părerea mea. Aspectul cel mai important: întreabă-i pe oaspeți CUM îi poți ajuta? Când știu că îți dorești cu adevărat să te asiguri că au o experiență minunată mai mult decât orice altceva... nu îți vei face niciodată griji în legătură cu recenziile de 5 stele.

Aceasta este părerea mea de aproape 10 ani... cu recenzii de 5 stele! Mulțumesc, Ben🫶

5 răspunsuri10 ore în urmă
Selectează o reacție
Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

Mulțumesc foarte mult, Clara, pentru acest feedback foarte cuprinzător. Observația dvs. despre faptul de a vă pune cu adevărat în locul călătorului îmi vorbește în mod deosebit.

Într-adevăr, cred că o mare parte din experiență constă în această capacitate de a anticipa fără a presupune: de a înțelege de ce ar putea avea nevoie călătorul și de a-i arăta că suntem în continuare disponibili, dacă este necesar.

Și aproape 10 ani cu această filozofie și evaluări de 5 stele reprezintă o confirmare minunată că această abordare funcționează pe termen lung.

4 răspunsuri10 ore în urmă
Selectează o reacție
Clara/CB
@ClaraCB116•Pensacola, Florida

Mulțumesc pentru comentariile tale și pentru că ai scos în evidență această întrebare foarte importantă! 🙏🏻👍

3 răspunsuri9 ore în urmă
Selectează o reacție
Hattie
@Hattie_birdhouse•Playa Grande, Costa Rica

Pentru mine, atunci când sunt oaspete, dacă spațiul este curat, corespunde anunțului, iar gazda este amabilă/ușor de comunicat cu ea, atunci voi acorda 5 stele. Dacă gazda depășește așteptările cu elemente suplimentare în ceea ce privește articolele disponibile, rezolvarea unei probleme etc., atunci voi reflecta acest lucru într-o recenzie amănunțită și detaliată.

Pentru ca eu să las o recenzie de 4 stele sau mai puțin, trebuie să se întâmple ceva specific care nu este gestionat corespunzător, spațiul să nu fie curat sau confortabil, lucruri de genul acesta.

Pentru mine, un sejur bun și un sejur excelent sunt definite de aceleași lucruri. Comunicare bună (fără a fi percepută ca excesivă) și elemente de confort disponibile. Lucruri precum cafea, șampon bun, sare, piper și ulei pentru gătit etc.

1 răspuns11 ore în urmă
Selectează o reacție
Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

Mulțumesc, Hattie, răspunsul dvs. este foarte interesant. Îmi place foarte mult nuanța privind comunicarea „fără a fi sufocantă”, deoarece cred că există într-adevăr un echilibru de găsit între a fi foarte prezent pentru călător și a-i permite să se bucure în liniște de șederea sa.

Și sunt pe deplin de acord cu dumneavoastră în ceea ce privește micile atenții: luate individual, ele pot părea nesemnificative, dar, puse cap la cap, pot schimba complet percepția asupra șederii. Vă mulțumesc foarte mult pentru feedback 🙏🏽

10 ore în urmă
Selectează o reacție
Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

Bună ziua tuturor 👋

Am impresia că, în prezent, o locuință curată, bine amplasată și conformă cu anunțul... a devenit aproape minimul așteptat.

Ceea ce face cu adevărat diferența pare să se întâmple din ce în ce mai mult în altă parte:

comunicarea, anticiparea, receptivitatea, atenția acordată călătorului și modul de gestionare a situațiilor neprevăzute.

Așadar, întrebarea reală este:

Pentru voi, cele 5 ⭐️ se obțin mai ales datorită locuinței... sau datorită experienței create în jurul acesteia?

Și dacă ar trebui să alegeți un singur element care transformă un sejur de la „foarte bun” la „excelent”, care ar fi acesta?

Sunt curios să vă citesc opiniile, pentru că cred că nu avem cu toții aceeași viziune în această privință.

Ryan
@Ryan4504•San Diego, California

Am un chiriaș care trece un cablu de încărcare pentru vehicule electrice prin fereastra bucătăriei pentru a-și încărca mașina Tesla. Cum reglementez acest lucru?

Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albania

Bună ziua tuturor! 👋

Sunt o gazdă nouă din Tirana, Albania, și mi-ar plăcea să intru în legătură cu gazde mai experimentate și să primesc feedback sincer.

Am început să găzduiesc în urmă cu aproximativ 45 de zile și, în prezent, administrez mai multe apartamente situate în apropierea Aeroportului Internațional Tirana. Apartamentele sunt concepute în principal pentru șederi de scurtă durată, pentru călătorii care au zboruri de la aeroport, pentru cupluri, familii și pentru oaspeți care vizitează Albania.

Până acum, experiența a fost foarte pozitivă. Am început să primim rezervări și primele noastre recenzii, iar eu sunt foarte mulțumit de feedbackul pe care l-am primit de la oaspeții noștri până acum.

Cu toate acestea, din moment ce sunt încă la început în activitatea de găzduire, știu că sunt multe lucruri pe care le pot îmbunătăți.

Aș aprecia foarte mult părerea ta sinceră despre profilul meu și despre anunțurile mele:

• Ce crezi că fac bine până acum?
• Ce aș putea îmbunătăți la fotografiile mele, la descrieri, la prețuri sau la configurarea anunțului?
• Profilul meu pare profesionist și de încredere din perspectiva unui oaspete?
• Observi vreo greșeală sau vreo oportunitate ratată?
• Ce sfat i-ai da unei persoane care se află în primele luni de găzduire?
• Și pe ce te-ai concentra personal pentru a crește numărul de rezervări, de recenzii și vizibilitatea pe Airbnb?

Mă bucur să primesc critici sincere și constructive. Prefer să învăț de la gazde cu experiență acum, decât să repet greșelile mai târziu.

Vă mulțumesc anticipat și le urez tuturor multe rezervări reușite și oaspeți minunați! 🏡

Cu stimă!

Julio
@juliocramirez•Ciudad de México, Mexic

Există oaspeți care au făcut rezervări la mine și, din motive independente de voința mea, nu ajung sau nu intră în locuință. Problema este că scriu recenzii cu rea-intenție și din frustrare. Cred că, dacă nu folosesc unitatea de cazare, nu ar trebui să scrie recenzii, deoarece le fac rău gazdelor.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Franța

Bună ziua, comunitate!

Sunt gazdă Super-gazdă din 2013 și mă confrunt cu o situație absurdă cu serviciul de asistență pentru clienți.

Faptele: În urma plecării anticipate a unei călătoare (Véronique) miercuri, 30 septembrie (pentru 3 nopți neocupate), echipa de asistență a efectuat o rambursare de 300 €.

Eroarea Airbnb: Agentul care s-a ocupat de caz a emis o rambursare manuală fără a modifica datele rezervării în sistem. Rezultat: calendarul meu a rămas blocat pe numele călătoarei până la sfârșitul teoretic al șederii (3 octombrie).

Prejudiciul: Pe lângă faptul că mi-a reținut 300 € din venituri, Airbnb m-a împiedicat efectiv să-mi repun locuința online și să o închiriez din nou în aceste 3 zile. Este o dublă penalizare directă cauzată de o eroare de procedură a unui agent.

Gestionarea de către echipa de asistență: De joi, este un adevărat parcurs al luptătorului: promisiuni de a suna înapoi care nu sunt niciodată onorate, închiderea prematură a tichetelor de către agenți și refuzul de a lua în considerare pierderea de venituri generată de propria lor disfuncționalitate tehnică.

Au reușit alte gazde să obțină despăgubiri pentru acest tip de eroare internă din partea unui responsabil de caz (Case Manager)? Cum ați reușit să scoateți cazul dvs. din bucla automată a asistenței de nivel 1?

Vă mulțumesc pentru răspunsuri!