Rambursare pentru călător fără deblocarea calendarului: serviciul de asistență îmi închide tichetele fără să răspundă (Super-gazdă de 13 ani)
Bună ziua, comunitate!
Sunt gazdă Super-gazdă din 2013 și mă confrunt cu o situație absurdă cu serviciul de asistență pentru clienți.
Faptele: În urma plecării anticipate a unei călătoare (Véronique) miercuri, 30 septembrie (pentru 3 nopți neocupate), echipa de asistență a efectuat o rambursare de 300 €.
Eroarea Airbnb: Agentul care s-a ocupat de caz a emis o rambursare manuală fără a modifica datele rezervării în sistem. Rezultat: calendarul meu a rămas blocat pe numele călătoarei până la sfârșitul teoretic al șederii (3 octombrie).
Prejudiciul: Pe lângă faptul că mi-a reținut 300 € din venituri, Airbnb m-a împiedicat efectiv să-mi repun locuința online și să o închiriez din nou în aceste 3 zile. Este o dublă penalizare directă cauzată de o eroare de procedură a unui agent.
Gestionarea de către echipa de asistență: De joi, este un adevărat parcurs al luptătorului: promisiuni de a suna înapoi care nu sunt niciodată onorate, închiderea prematură a tichetelor de către agenți și refuzul de a lua în considerare pierderea de venituri generată de propria lor disfuncționalitate tehnică.
Au reușit alte gazde să obțină despăgubiri pentru acest tip de eroare internă din partea unui responsabil de caz (Case Manager)? Cum ați reușit să scoateți cazul dvs. din bucla automată a asistenței de nivel 1?
Vă mulțumesc pentru răspunsuri!