Spațiul oficial al Airbnb pentru gazde

Cere sfaturi, fă schimb de sugestii și sărbătorește reușitele, totul într-un singur loc.

Fir de conversație

1 răspuns

Continuarea firului de conversație din postarea creată de Caterina
Tuija
@Tuija2•Finlanda

Bună, Caterina 💞Mă bucur că mi-ai spus despre ce te frământă. Eu am adăugat o taxă de curățenie de 60 de euro, cazare suplimentară pentru oaspeți după 2 persoane 24 de euro, câinii sunt bineveniți cu 25 de euro, maximum 2 câini. Cel puțin pentru mine a funcționat, deoarece casa mea este destul de mare și consider, de asemenea, că se poate percepe într-adevăr o taxă suplimentară pentru curățenie. Fac o comparație: dacă aș angaja o persoană pentru curățenie, s-ar putea să nu obțin acest serviciu la prețul menționat în anunț, dacă o persoană din afară ar face aceeași muncă. Cel puțin la mine a funcționat și nu cred că ar fi afectat rezervările. Sunt gazdă în Finlanda. A fost minunat să aflu despre situația ta.💞Toate cele bune și adaugă taxa de curățenie.🤗Cu stimă, Tuija

1 răspuns5 ore în urmă
Selectează o reacție
Tuija
@Tuija2•Finlanda

Îmi pare rău, dar se face separat😅💕🤗

4 ore în urmă
Selectează o reacție

Mai multe de la New to hosting

Enrique
@Lider•Mexic

Bună ziua tuturor! Aceasta este prima mea experiență ca gazdă. V-aș fi recunoscător pentru orice recomandare, idee, sugestie sau sfat pe care mi le-ați putea oferi.

Bertrand
@Bertrand51100•Franța

Bună ziua,

Administrez o locuință în Reims și caut în prezent o persoană de încredere care să poată presta servicii de curățenie.

Cine m-ar putea ajuta în această căutare?

Vă mulțumesc,

Bertrand.

Ejmin
@Ejmin•Armenia

Bună, este cineva în Armenia?

Caterina
@CaterinaMV•Santiago, Chile

Bună! Sunt nouă, tocmai mi-am publicat anunțul și mă întrebam cum se procedează pentru a putea încasa și adăuga costurile de curățenie care uneori se percep pe Airbnb. Se face separat? Sau trebuie să facă parte din costul inițial pe care îl stabilești ca preț? Vă mulțumesc foarte mult pentru îndrumare!

Ejmin
@Ejmin•Armenia

Bună, sunt nou pe Airbnb.