Bună, Toby.
Arată minunat, dar pare regizat și făcut cu inteligență artificială. Îmi pare rău dacă mă înșel. Câteva lucruri: de ce nu fac oamenii fotografii cu draperiile trase, cu încăperea inundată de lumină și cu televizorul oprit?
Locuința ta este descrisă ca având 3 dormitoare, 3,5 băi, dar în prezentarea ta scrie: 2 dormitoare, 2,5 băi, și te repeți. Fă-o mai scurtă. M-am plictisit cam pe la jumătate și am renunțat să mai citesc.
Și o mare problemă – renunță la emoji-uri, sunt copilăroase și îngreunează citirea.
Aș rescrie descrierea ta, aș elimina repetițiile, lux/confort/rafinat și aș corecta contradicția privind dormitoarele, deoarece se menționează 2 dormitoare, dar apoi se menționează 3 dormitoare separate.
Bine ai venit la Eden Court Apartments, un apartament modern, complet mobilat, cu 2 dormitoare și 2,5 băi, situat pe Nmai-Adjiriganor Road, în East Legon, Accra.
Este o casă confortabilă departe de casă, ideală pentru familii, persoane care călătoresc în interes de afaceri și oaspeți care vizitează Accra.
Apartamentul are:
- Zonă de living și de servit masa dispusă în spațiu deschis, cu aer condiționat
- Televizor inteligent cu aplicații de divertisment
- Bucătărie modernă complet echipată, cu aparate electrocasnice, vase de gătit și veselă
- Cafea gratuită și produse esențiale pentru micul dejun
- Două dormitoare confortabile cu paturi matrimoniale, aer condiționat, televizoare inteligente și lenjerie de pat curată
- Două băi complete, plus o toaletă practică pentru oaspeți
- Parcare gratuită
- Acces la o sârmă de întins rufele în curtea din spate
Pentru a-ți face șederea în Accra mai ușoară, îți oferim și: preluare de la aeroport și tururi private ale orașului
Reține: în șederea ta este inclusă o alocație inițială pentru utilități, care acoperă electricitatea, apa, gazul și combustibilul pentru generator; este posibil să existe o taxă suplimentară. Există, de asemenea, un generator de rezervă în caz de pană de curent. Dacă ai întrebări cu privire la utilități sau la utilizarea generatorului înainte de a face rezervarea, te rugăm să ne contactezi.
Sper că e util,
Baftă și toate cele bune,
Susan 🙂
Mulțumesc, Susan. Am rugat-o pe co-gazda mea să se ocupe de descrierile anunțului și am lăsat-o așa. Nu văzusem toate aceste formulări suplimentare și contradicții. Răspunsul tău a fost de ajutor.