Spațiul oficial al Airbnb pentru gazde

Cere sfaturi, fă schimb de sugestii și sărbătorește reușitele, totul într-un singur loc.

Fir de conversație

1 răspuns

Continuarea firului de conversație din postarea creată de Toby
Susan
@Susan6573•Regatul Unit

Bună, Toby.

Arată minunat, dar pare regizat și făcut cu inteligență artificială. Îmi pare rău dacă mă înșel. Câteva lucruri: de ce nu fac oamenii fotografii cu draperiile trase, cu încăperea inundată de lumină și cu televizorul oprit?

Locuința ta este descrisă ca având 3 dormitoare, 3,5 băi, dar în prezentarea ta scrie: 2 dormitoare, 2,5 băi, și te repeți. Fă-o mai scurtă. M-am plictisit cam pe la jumătate și am renunțat să mai citesc.

Și o mare problemă – renunță la emoji-uri, sunt copilăroase și îngreunează citirea.

Aș rescrie descrierea ta, aș elimina repetițiile, lux/confort/rafinat și aș corecta contradicția privind dormitoarele, deoarece se menționează 2 dormitoare, dar apoi se menționează 3 dormitoare separate.

Bine ai venit la Eden Court Apartments, un apartament modern, complet mobilat, cu 2 dormitoare și 2,5 băi, situat pe Nmai-Adjiriganor Road, în East Legon, Accra.

Este o casă confortabilă departe de casă, ideală pentru familii, persoane care călătoresc în interes de afaceri și oaspeți care vizitează Accra.

Apartamentul are:

• Zonă de living și de servit masa dispusă în spațiu deschis, cu aer condiționat
  • Televizor inteligent cu aplicații de divertisment
  • Bucătărie modernă complet echipată, cu aparate electrocasnice, vase de gătit și veselă
  • Cafea gratuită și produse esențiale pentru micul dejun
  • Două dormitoare confortabile cu paturi matrimoniale, aer condiționat, televizoare inteligente și lenjerie de pat curată
  • Două băi complete, plus o toaletă practică pentru oaspeți
  • Parcare gratuită
  • Acces la o sârmă de întins rufele în curtea din spate

Pentru a-ți face șederea în Accra mai ușoară, îți oferim și: preluare de la aeroport și tururi private ale orașului

Reține: în șederea ta este inclusă o alocație inițială pentru utilități, care acoperă electricitatea, apa, gazul și combustibilul pentru generator; este posibil să existe o taxă suplimentară. Există, de asemenea, un generator de rezervă în caz de pană de curent. Dacă ai întrebări cu privire la utilități sau la utilizarea generatorului înainte de a face rezervarea, te rugăm să ne contactezi.

Sper că e util,

Baftă și toate cele bune,

Susan 🙂

1 răspuns4 oct.
Selectează o reacție
Toby
@EdenStayz•Regatul Unit

Mulțumesc, Susan. Am rugat-o pe co-gazda mea să se ocupe de descrierile anunțului și am lăsat-o așa. Nu văzusem toate aceste formulări suplimentare și contradicții. Răspunsul tău a fost de ajutor.

4 oct.
Selectează o reacție

Mai multe de la Optimize your listing

Luis Angel
@LuisAngel•Canada

Bună! Poți te rog să-mi spui cum pot solicita un manager de cont Airbnb dedicat care să mă ajute să-mi gestionez anunțurile și să-mi ofere asistență?

Mark
@Mark6458•Montclair, New Jersey

Bună, comunitate!

Aceasta este într-adevăr o provocare. Continui să iau legătura cu echipa de asistență pentru Super-gazde în legătură cu această problemă.

Când caut orașul în care se află locuința mea, apartamentul apare sub acesta, fiind afișat orașul vecin.

Orașul vecin nu este o destinație în care oamenii doresc să meargă.

Cum pot transmite această problemă mai departe și cum o pot rezolva?

Mulțumesc!

Mark

Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, Spania

Apartamentul meu are autorizație de închiriere în scop turistic până în 2027, dar site-ul nu-mi permite să rezerv apartamentul pentru mai puțin de 10 zile. Ce trebuie să fac?

Frankie
@Frankie144•Los Angeles, California

Bună. Mă poate ajuta cineva, vă rog? Un oaspete mi-a lăsat o recenzie de 1 stea. (Prima recenzie care nu este de 5 stele din 45 de recenzii.) Practic, o răzbunare pentru o cerere de despăgubire pentru daune. Airbnb nu a eliminat-o... doar a refuzat, fără niciun motiv. Poate cineva să-mi spună, vă rog, ce să fac în legătură cu asta? Aș dori ca această primă recenzie de 1 stea să fie eliminată. Mulțumesc.

Daniëlle
@Danielle402•Țările de Jos

Bună seara,

Tocmai am primit un avertisment de la Airbnb, deoarece am primit o recenzie de 3 stele de la un oaspete. Și că s-ar putea să fi menționat informații neadevărate în anunțul meu.

Aș dori să clarific imediat acest lucru;

Mi-am verificat încă o dată anunțul, dar ceea ce scrie doamna Wendeline despre patul suprapus, și anume că acesta este foarte îngust, este adevărat, deoarece este o casă mică, iar în descriere se menționează clar că patul suprapus are dimensiunile de 70 cm X 200 cm. Deci, doamna ar fi putut ști acest lucru.

Ea afirmă că a considerat că prețul a fost prea mare pentru ceea ce a primit. Aceasta este părerea ei, dar mă încadrez în categoria altor tiny house-uri și ofer o căsuță în stare perfectă, fiind lăudată pentru ordinea și curățenia impecabilă.

Cred că doamna s-a simțit puțin jignită pentru că nu a putut intra în căsuță mai devreme decât ora indicată în anunțul meu. I-am oferit posibilitatea, dar nu a vrut să plătească mai mult pentru asta. Ea nu s-a gândit însă că a trebuit să schimb programul persoanei care se ocupă de curățenie, pentru a-i putea face pe plac.

Aș dori, de asemenea, să menționez că această chiriașă a făcut rezervarea pentru copiii ei adulți, iar ea însăși are un chalet la 3 locuri mai încolo în parc. Suntem practic vecini.

Prin urmare, regret profund faptul că a acordat 3 stele, dar aceasta este părerea ei.

Ceea ce nu mi se pare corect este că Airbnb mă ceartă, deși nu există nicio informație falsă în anunțul meu. Tot ceea ce este menționat acolo este disponibil. Iar căsuța este în stare perfectă!

De aceea, aș dori să vă îndrum către ceilalți oaspeți ai mei, care au scris și ei recenzii.

Aș dori să văd un răspuns din partea Airbnb la această recenzie.

Îmi place să închiriez prin intermediul platformei voastre și sper că acest lucru se va întâmpla des.

Vă mulțumesc anticipat foarte mult pentru ajutorul dumneavoastră.

Cu stimă,

Daniëlle Sterke

Bosplekkie