Bună seara,
Tocmai am primit un avertisment de la Airbnb, deoarece am primit o recenzie de 3 stele de la un oaspete. Și că s-ar putea să fi menționat informații neadevărate în anunțul meu.
Aș dori să clarific imediat acest lucru;
Mi-am verificat încă o dată anunțul, dar ceea ce scrie doamna Wendeline despre patul suprapus, și anume că acesta este foarte îngust, este adevărat, deoarece este o casă mică, iar în descriere se menționează clar că patul suprapus are dimensiunile de 70 cm X 200 cm. Deci, doamna ar fi putut ști acest lucru.
Ea afirmă că a considerat că prețul a fost prea mare pentru ceea ce a primit. Aceasta este părerea ei, dar mă încadrez în categoria altor tiny house-uri și ofer o căsuță în stare perfectă, fiind lăudată pentru ordinea și curățenia impecabilă.
Cred că doamna s-a simțit puțin jignită pentru că nu a putut intra în căsuță mai devreme decât ora indicată în anunțul meu. I-am oferit posibilitatea, dar nu a vrut să plătească mai mult pentru asta. Ea nu s-a gândit însă că a trebuit să schimb programul persoanei care se ocupă de curățenie, pentru a-i putea face pe plac.
Aș dori, de asemenea, să menționez că această chiriașă a făcut rezervarea pentru copiii ei adulți, iar ea însăși are un chalet la 3 locuri mai încolo în parc. Suntem practic vecini.
Prin urmare, regret profund faptul că a acordat 3 stele, dar aceasta este părerea ei.
Ceea ce nu mi se pare corect este că Airbnb mă ceartă, deși nu există nicio informație falsă în anunțul meu. Tot ceea ce este menționat acolo este disponibil. Iar căsuța este în stare perfectă!
De aceea, aș dori să vă îndrum către ceilalți oaspeți ai mei, care au scris și ei recenzii.
Aș dori să văd un răspuns din partea Airbnb la această recenzie.
Îmi place să închiriez prin intermediul platformei voastre și sper că acest lucru se va întâmpla des.
Vă mulțumesc anticipat foarte mult pentru ajutorul dumneavoastră.
Cu stimă,
Daniëlle Sterke
Bosplekkie