Spațiul oficial al Airbnb pentru gazde

Cere sfaturi, fă schimb de sugestii și sărbătorește reușitele, totul într-un singur loc.

Fir de conversație

3 răspunsuri

Continuarea firului de conversație din postarea creată de Ben-Nasser
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brazilia

În Brazilia, încercarea de a face check-in mai devreme și check-out mai târziu a devenit la modă. Dacă nu permiteți acest lucru, devine motiv pentru o notă de 3.

3 răspunsuri9 ore în urmă
Selectează o reacție
Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

Mulțumesc, Geraldo, este foarte interesant, deoarece arată și cât de mult pot varia așteptările în funcție de piețe și de obiceiurile călătorilor.

Dar exemplul dvs. ridică o întrebare reală: unde trageți personal limita între a oferi o ospitalitate excelentă și a evita ca anumite servicii suplimentare să fie considerate ca fiind datorate în mod automat?

Aș fi curios să aflu părerea dvs. despre acest lucru, în special în ceea ce privește check-in-ul mai devreme și check-out-ul mai târziu.

2 răspunsuri9 ore în urmă
Selectează o reacție
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brazilia

La proprietatea mea am încetat să mai accept, fără teama de represalii în recenzii. De fiecare dată când primesc o rezervare, trimit un mesaj în care întreb dacă oaspetele a luat în considerare orele de check-in și check-out, orele zborurilor de sosire și de plecare. Dacă are nevoie de mai mult timp în proprietate, să rezerve deja încă o noapte la sosire sau la plecare, astfel încât să aibă o călătorie mai confortabilă, fără grabă, fără stres. Și am renunțat la ideea de a percepe o sumă suplimentară pentru check-in-ul anticipat sau check-out-ul târziu. Chiar și pentru că suma mică percepută în plus nu merită, ar ocupa încă o noapte.

1 răspuns6 ore în urmă
Selectează o reacție
Ben-Nasser
@Bennasser•Franța

Bună ziua tuturor 👋

Am impresia că, în prezent, o locuință curată, bine amplasată și conformă cu anunțul... a devenit aproape minimul așteptat.

Ceea ce face cu adevărat diferența pare să se întâmple din ce în ce mai mult în altă parte:

comunicarea, anticiparea, receptivitatea, atenția acordată călătorului și modul de gestionare a situațiilor neprevăzute.

Așadar, întrebarea reală este:

Pentru voi, cele 5 ⭐️ se obțin mai ales datorită locuinței... sau datorită experienței create în jurul acesteia?

Și dacă ar trebui să alegeți un singur element care transformă un sejur de la „foarte bun” la „excelent”, care ar fi acesta?

Sunt curios să vă citesc opiniile, pentru că cred că nu avem cu toții aceeași viziune în această privință.

Ryan
@Ryan4504•San Diego, California

Am un chiriaș care trece un cablu de încărcare pentru vehicule electrice prin fereastra bucătăriei pentru a-și încărca mașina Tesla. Cum reglementez acest lucru?

Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albania

Bună ziua tuturor! 👋

Sunt o gazdă nouă din Tirana, Albania, și mi-ar plăcea să intru în legătură cu gazde mai experimentate și să primesc feedback sincer.

Am început să găzduiesc în urmă cu aproximativ 45 de zile și, în prezent, administrez mai multe apartamente situate în apropierea Aeroportului Internațional Tirana. Apartamentele sunt concepute în principal pentru șederi de scurtă durată, pentru călătorii care au zboruri de la aeroport, pentru cupluri, familii și pentru oaspeți care vizitează Albania.

Până acum, experiența a fost foarte pozitivă. Am început să primim rezervări și primele noastre recenzii, iar eu sunt foarte mulțumit de feedbackul pe care l-am primit de la oaspeții noștri până acum.

Cu toate acestea, din moment ce sunt încă la început în activitatea de găzduire, știu că sunt multe lucruri pe care le pot îmbunătăți.

Aș aprecia foarte mult părerea ta sinceră despre profilul meu și despre anunțurile mele:

• Ce crezi că fac bine până acum?
• Ce aș putea îmbunătăți la fotografiile mele, la descrieri, la prețuri sau la configurarea anunțului?
• Profilul meu pare profesionist și de încredere din perspectiva unui oaspete?
• Observi vreo greșeală sau vreo oportunitate ratată?
• Ce sfat i-ai da unei persoane care se află în primele luni de găzduire?
• Și pe ce te-ai concentra personal pentru a crește numărul de rezervări, de recenzii și vizibilitatea pe Airbnb?

Mă bucur să primesc critici sincere și constructive. Prefer să învăț de la gazde cu experiență acum, decât să repet greșelile mai târziu.

Vă mulțumesc anticipat și le urez tuturor multe rezervări reușite și oaspeți minunați! 🏡

Cu stimă!

Julio
@juliocramirez•Ciudad de México, Mexic

Există oaspeți care au făcut rezervări la mine și, din motive independente de voința mea, nu ajung sau nu intră în locuință. Problema este că scriu recenzii cu rea-intenție și din frustrare. Cred că, dacă nu folosesc unitatea de cazare, nu ar trebui să scrie recenzii, deoarece le fac rău gazdelor.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Franța

Bună ziua, comunitate!

Sunt gazdă Super-gazdă din 2013 și mă confrunt cu o situație absurdă cu serviciul de asistență pentru clienți.

Faptele: În urma plecării anticipate a unei călătoare (Véronique) miercuri, 30 septembrie (pentru 3 nopți neocupate), echipa de asistență a efectuat o rambursare de 300 €.

Eroarea Airbnb: Agentul care s-a ocupat de caz a emis o rambursare manuală fără a modifica datele rezervării în sistem. Rezultat: calendarul meu a rămas blocat pe numele călătoarei până la sfârșitul teoretic al șederii (3 octombrie).

Prejudiciul: Pe lângă faptul că mi-a reținut 300 € din venituri, Airbnb m-a împiedicat efectiv să-mi repun locuința online și să o închiriez din nou în aceste 3 zile. Este o dublă penalizare directă cauzată de o eroare de procedură a unui agent.

Gestionarea de către echipa de asistență: De joi, este un adevărat parcurs al luptătorului: promisiuni de a suna înapoi care nu sunt niciodată onorate, închiderea prematură a tichetelor de către agenți și refuzul de a lua în considerare pierderea de venituri generată de propria lor disfuncționalitate tehnică.

Au reușit alte gazde să obțină despăgubiri pentru acest tip de eroare internă din partea unui responsabil de caz (Case Manager)? Cum ați reușit să scoateți cazul dvs. din bucla automată a asistenței de nivel 1?

Vă mulțumesc pentru răspunsuri!