Bună ziua tuturor! 👋
Sunt o gazdă nouă din Tirana, Albania, și mi-ar plăcea să intru în legătură cu gazde mai experimentate și să primesc feedback sincer.
Am început să găzduiesc în urmă cu aproximativ 45 de zile și, în prezent, administrez mai multe apartamente situate în apropierea Aeroportului Internațional Tirana. Apartamentele sunt concepute în principal pentru șederi de scurtă durată, pentru călătorii care au zboruri de la aeroport, pentru cupluri, familii și pentru oaspeți care vizitează Albania.
Până acum, experiența a fost foarte pozitivă. Am început să primim rezervări și primele noastre recenzii, iar eu sunt foarte mulțumit de feedbackul pe care l-am primit de la oaspeții noștri până acum.
Cu toate acestea, din moment ce sunt încă la început în activitatea de găzduire, știu că sunt multe lucruri pe care le pot îmbunătăți.
Aș aprecia foarte mult părerea ta sinceră despre profilul meu și despre anunțurile mele:
• Ce crezi că fac bine până acum?
• Ce aș putea îmbunătăți la fotografiile mele, la descrieri, la prețuri sau la configurarea anunțului?
• Profilul meu pare profesionist și de încredere din perspectiva unui oaspete?
• Observi vreo greșeală sau vreo oportunitate ratată?
• Ce sfat i-ai da unei persoane care se află în primele luni de găzduire?
• Și pe ce te-ai concentra personal pentru a crește numărul de rezervări, de recenzii și vizibilitatea pe Airbnb?
Mă bucur să primesc critici sincere și constructive. Prefer să învăț de la gazde cu experiență acum, decât să repet greșelile mai târziu.
Vă mulțumesc anticipat și le urez tuturor multe rezervări reușite și oaspeți minunați! 🏡
Cu stimă!